جبار صیدی گفت: در خانهها میتوانیم تراس ها را برای تولید گل و گیاه به کار بگیریم و تا 300 هزار تومان در ماه درآمد ایجاد کنیم. وی افزود: اگر شما گلهای خوبی تولید کنید میتوانید به راحتی به بازار فروش متصل شوید. کارشناس گل و گیاه زینتی و فضای سبز با اشاره به اهداف تشکیل این دوره آموزشی تصریح کرد: هدف اصلی کلاسهای آموزشی گل و گیاه در جهاد دانشگاهی یادگیری و در آخر اتصال به بازار فروش است.
وی با بیان اینکه تولیدات باکیفیت به طور قطع بازار کار خوبی ایجاد میکند، ادامه داد: تولیدات سنتی گل و گیاه را باید کنار گذاشت و از روشهای نوین در تولید استفاده کرد. صیدی با تاکید بر صرفه اقتصادی روشهای پرورش گل و گیاه خاطرنشان کرد: با استفاده از همین روشهای جدید توانستیم در روستای یمینان کامیاران رسیدن آلبالو را یک ماه به عقب بندازیم تا سود بیشتری از فروش حاصل شود.
کارشناس گل و گیاه گفت: امروزه به راحتی با کشت بافت میتوانیم گونههای غیربومی ایرانی را در کشور پرورش دهیم. وی با اشاره به سرفصلهای تدریسی در این کلاس ها اظهار کرد: روش های جدیدی برای تولید هرچه اقتصادی تر گل و گیاه زینتی وجود دارد که در آموزش های این دوره کلاس های جهاددانشگاهی به آنها اشاره میشود. صیدی افزود: پرورش گل و گیاه زینتی جدای از صرفه اقتصادی میتواند به سلامت روح و روان نیز کمک کند. وی در پایان یادآور شد: گیاهان بسیار حساسند و نحوه برخورد با آن ها بسیار در رشدشان موثر است.