1397/3/12 2775

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز گفت: هم اکنون سرانه فضای سبز تبریز بدون لحاظ فضاهای سبز نیروگاه ها، پادگان ها و اداره های مختلف 15.5 مترمربع است.

سرانه فضای سبز تبریز ۱۵.۵ مترمربع است


علی مدبر روز سه شنبه در جلسه مشترک با رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی آذربایجان‌شرقی افزود: اگر در محاسبه میزان سرانه فضای سبز تبریز این فضاها نیز محاسبه شود بدون ‌شک سرانه به بیش از 20 متر مربع می رسد. وی اظهار داشت: در بحث‌های مختلف میزان فضای سبز تبریز با کلانشهرهای دیگری مانند مشهد و اصفهان مقایسه می‌شود در حالی که موقعیت اقلیمی این شهر بسیار متفاوت‌تر از این شهرهاست. مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تبریز اضافه کرد: از رویکردهای اساسی این سازمان در فضای سبز، تلفیق بحث سلامت شهری با اوقات فراغت شهروندان در استفاده از فضاهای سبز است.


مدبر ادامه داد: هم اکنون تعدادی از این الگوها در انبوه‌کاری های شهری مانند تپه‌های رشیدیه و باغمیشه، عباس‌میرزا، آرپا دره‌سی و یادگار امام (ره) ایجاد شده است. وی گفت: در سال‌های اخیر اقدام‌های خوبی در زمینه تولید گونه‌های دایمی و استفاده از آن‌ها در فضای سبز تبریز انجام شده که این امر موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های ناشی از این بخش شده است. مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز با تاکید بر اقدام‌های علمی و عملی در حوزه فضای سبز، یادآوری کرد: تبریز زمانی به شهر قنات‌ها شهرت داشت ولی هم اکنون شاهد هدررفت آب های سطحی زیادی در شرق تبریز هستیم که با نگاه علمی و تخصصی به این موضوع می‌توان از هدررفت آن‌ها جلوگیری کرد.


مدبر با تاکید بر بهره‌گیری از فنون نوین در فضای سبز تبریز، افزود: شیوه‌های جدید نگهداری فضای سبز و آبیاری و بهره گیری از روش‌های جدید برای هرس درختان از اولویت‌های این سازمان است. وی از راه اندازی نخستین شهرک گلخانه‌ای در تبریز خبر داد و گفت: هم اکنون مراحل مکان‌یابی، امکان سنجی و بررسی علمی این شهرک در حال انجام است تا با استفاده از توان بخش خصوصی و دانش آموختگان این حوزه اجرا شود. مدبر با بیان اینکه این شهرک می‌تواند به صورت یک پایانه گل و گیاه در شمال‌غرب کشور احداث شود، اضافه کرد: گلخانه‌های این شهر در 2 سال گذشته با افزایش 2 برابری به حدود 25 هزار متر مربع رسیده است.


رییس نظام مهندسی کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به زمینه همکاری‌های مشترک بین این مجموعه و سازمان پارک ها، گفت: با توجه به زمینه‌های مشترک بسیار بین این مجموعه‌ها می‌توان تفاهم نامه‌ای کاربردی امضا کرد. شهرام شفیعی افزود: با توجه به وجود شرکت‌های مختلف تخصصی در زمینه‌های آب، خاک، نگهداری در زیر مجموعه نظام مهندسی استان می‌توان در مراحل مختلف با هم همکاری کرد. وی اظهار داشت: کلینیک‌های متعدد گیاه پزشکی در سازمان نظام کشاورزی وجود دارد که می‌توانند با مجموعه سازمان پارک‌ها همکاری کنند. کلان‌شهر تبریز نیمی از جمعیت سه میلیون و 800 هزار نفری استان آذربایجان شرقی را در خود جای داده است.

منبع
ایرنا
  1. حسین جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ --- ۲۲:۳۷:۰۳

    سلام انتخاب درخت های فضای سبز تبریزخیلی بده لطف کنیددرخت چناربکاریدتاشهرتبریزهم مثل تهران زیبابشه

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی