1396/8/11 1360

سرپرست سابق وزیر نیرو گفت: در مورد آب به طور میانگین در کشاورزی کمتر از 10 درصد قیمت تمام شده و آب شرب کمتر از 45 درصد از مشترکین دریافت می شود.

انتقاد وزیر نیرو از یارانه‌‌ای بودن آب و برق


ستار محمودی قائم مقام سابق وزیر نیرو در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات با حضور در غرفه‌ی خبرگزاری کار ایران درباره بحث اقتصاد آب به خبرنگار ایلنا گفت: مهمترین چالش ما این است که هنوز آب و برق یارانه‌ای‌اند و بخش عمده‌ای از گردش کار این صنعت با یارانه‌هاست و از سوی دولت تحت عنوان اوراق مشارکت، صکوک و اسناد خزانه و بخشی نیز از سوی مصرف‌کنندگان تامین می‌شود. وی افزود: در مورد آب به طور میانگین در کشاورزی کمتر از 10 درصد قیمت تمام شده و آب شرب کمتر از 45 درصد از مشترکین دریافت می‌شود؛ البته در حوزه برق شرایط کمی بهتر است.


محمودی با بیان اینکه برای ارائه خدمات پایدار باید منابع مالی پایدار شود، تاکید کرد: ما به طور طبیعی سالانه پیشنهادات خود را بر اساس مبانی قانونی ارائه می‌دهیم که در کارگروه‌های حوزه وزارت اقتصاد و سازمان برنامه‌ و‌ بودجه رسیدگی می‌شود و شرایط اقتصادی، اجتماعی و تورمی در نظر گرفته شده و تصمیمات اتخاذ می‌شود و از طریق لایحه، قانون شده و به مرحله اجرا درمی‌آید. وی یادآور شد: در هر صورت قیمت آب و برق باید با در نظر گرفتن شرایط قانون و مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور و مشترکین در نظر گرفته شود.


سرپرست پیشین وزیر نیرو با اشاره به پیشنهاد اردکانیان در زمینه اقتصاد آب و برق تصریح کرد: بر این اساس ایشان اعلام کردند که باید یک بسته و پکیج اقتصادی برای آب و برق دیده شود که تعرفه و جلب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و فناوری‌های جدید برای کاهش هزینه‌ها در نظر گرفته شود که مجموعه اینها منجر به تعادل بیشتر اقتصاد آب می‌شود.

منبع
ایلنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تامین نیاز کشور به بذرهای اصلاح‌شده از سوی دانش‌بنیان‌ها

برداشت ۱۷۵ تن توت درختی در آذربایجان غربی آغاز شد

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی