1396/7/5 2698

وزیر ارتباطات که به کره جنوبی سفر کرده است در جمع وزرای ارتباطات کشورهای عضو اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در بوسان کره جنوبی به سخنرانی پرداخت.

وزیر ارتباطات در کره جنوبی مطرح کرد

کاهش مصرف آب کشاورزی به نصف با کمک اینترنت اشیا

محمدجواد آذری جهرمی که به کره جنوبی سفر کرده است در جمع وزرای ارتباطات کشورهای عضو اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در بوسان کره جنوبی به سخنرانی پرداخت. در متن این سخنرانی آمده است:
 
«ما شاهدیم که توجه جهانی بر کاربردها، سرویس‌ها و فرصت‌های جدید تمرکز دارد؛ شکل‌گیری خدمات و صنایع هوشمند به موضوعات داغ و مورد علاقه کارآفرینان، اپراتورها و کاربران تبدیل شده است. از بسیاری جهات آینده سیاره ما، محیط زیست ما و شیوه‌های زندگی ما به بهره‌برداری از ICT بستگی دارد تا توسعه پایدار تضمین شود. در همین رابطه فناوری‌ها و مفاهیم چندگانه‌ای مانند اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، داده‌های عظیم، شبکه‌های آینده و... به ادبیات هیجان‌انگیزی در زندگی روزانه‌ ما تبدیل شده‌اند. امروز مایلم بر موضوعی تمرکز کنم که به ما کمک کرد کارآیی برخی از این فناوری‌ها و مفاهیم را در حل مسائل جدی کشورمان به نمایش گذاشته و اثر آن را بر دیگر موضوعات جدی را با شما به اشتراک بگذارم.
 
کشور من مانند بسیاری از کشورهای دیگر، از خشکسالی شدید و طولانی‌مدت رنج می‌برد؛ ما یا باید مناطق آسیب‌دیده را رها کرده و در تلاشی هزینه‌بر و اغلب ناموفق گروه‌های جمعیتی را جابجا کنیم یا راهکاری بیابیم تا بتوانیم مصرف آب را اداره کرده و اثربخشی را بهبود بخشیم. در کشور من، بیش از 90 درصد از منابع آبی برای کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از مردم در مناطق روستایی و دورافتاده برای گذران زندگی به کشاورزی وابسته‌اند و یک راهکار اثربخش بسیار ضروری است؛ ما مجبوریم از اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی برای معرفی آبیاری هوشمند و خودکار استفاده کنیم و اجرای اولیه این برنامه‌ها نشان داده است که ما می‌توانیم مصرف آب را تا 50 درصد کاهش دهیم.
 
خوشحالم به اطلاع شما برسانم که از محل کاهش هزینه برق، پمپاژ آب در تأمین مالی این پروژه استفاده شده است؛ به عبارت دیگر، بخش خصوصی منابع مالی لازم و سایر ملزومات (شامل راهکارهای فنی و ابزارها) را برای این پروژه فراهم کرده و در عوض برای یک دوره دو ساله از محل صرفه‌جویی در قبوض برق به بخش خصوصی پرداخت صورت می‌گیرد. در نتیجه ما با کاهش مصرف برق، مصرف سوخت را برای تولید برق کاهش دادیم و در عین حال برای مهندسان و تکنسین‌های جوان خود در مراحل اجرا و پشتیبانی این پروژه‌ها مشاغل جدید ایجاد کردیم.
این تنها یک مثال از قدرت ICT در حل مشکلات جدی‌ای بود که جوامع ما را متأثر ساخته است.
 
نمونه‌های دیگری در بخش‌های دیگر نیز وجود دارد که همان اثر مثبت را بر جای گذارده است ولی در اجرای این پروژه‌ها و مفاهیم، باید از همان ابتدا توجه کرد که چنین پروژه‌هایی به مشارکت فعال نقش‌آفرینان و ذی‌نفعان متعدد نیاز دارد. اجازه دهید سخنانم را اینگونه به پایان برسانم که تجربه ما نشان داده یک رویکرد چند ذی‌نفعی به اندازه انتخاب فناوری‌ها و راهکارهای فنی و گاهی حتی بیشتر حائز اهمیت است.»
منبع
تسنیم

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی