1396/2/2 2399

یکی از مهم ترین فاکتورهایی که برای جایزه هوبر لحاظ شده است، آن است که مطالعات افراد، چقدر مشکلات جامعه را درمان می‌کند.

جوان بودن، تولید مقالات پرارجاع و کاربردی بودن سه‌شرط دریافت جایزه

کاوه مدنی برنده جایزه هوبر شد


کاوه مدنی استاد دانشگاه امپریال کالج لندن برنده جایزه هوبر سال ۲۰۱۷ شد. وی در گفتگو با شبکه ۴، درباره شرایط دریافت این جایزه گفت: کسانی که بیش از ۱۲ سال از زمان اخذ دکترای آنها نمی‌گذرد، مقالاتی پر ارجاع داشته باشند و مطالعات آنها دردی از جامعه را دوا کرده باشد، جایزه هوبر را دریافت می‌کنند.
 
به گزارش خبرنگار ایانا، کاوه مدنی استاد امپریال کالج لندن در سال ١٣٨٢ در مقطع کارشناسی رشته مهندسی عمران از دانشگاه تبریز دانش آموخته شد. وی پس از آن برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به کشور سوئد رفت و در سال ۱۳۸۴ در رشته منابع آب از دانشگاه لوند فارغ‌التحصیل شد. او در سال ۱۳۸۸ مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی عمران و محیط زیست از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس اخذ کرد. پس از آن دوره پسا دکتری خود را هم در رشته اقتصاد و سیاست محیط‌زیست در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید گذراند.
 
وی در سال جاری میلادی (۲۰۱۷) موفق شد جایزه هوبر را به دلیل تحقیقات پیشگامانه در توسعه روش‌های تخصیص منابع محدود آب با تلفیق مفاهیم حل مناقشات از انجمن مهندسان عمران آمریکا (ASCE) دریافت کند. انجمن عمران آمریکا دارای بیش از ۱۵۰ هزار عضو از ۱۷۷ کشور دنیا است که همه ساله، به سه تا پنج نفر از محققان جوان جایزه هوبر را اهدا می‌کند. استاد امپریال کالج لندن که در گفتگو با شبکه ۴ سیما درباره نحوه اعطای جایزه تحقیقاتی هوبر گفت: این جایزه یکی از مهم ترین جوایز انجمن مهندسین عمران آمریکا است و پر اهمیت‌ترین جایزه تحقیقاتی است که حداکثر به پنج نفر، اهدا می‌شود. وی افزود: کسانی که بیش از ۱۲ سال از زمان اخذ دکترای آن ها نمی‌گذرد و به موفقیت‌هایی در زمینه‌های مختلف مهندسی عمران دست می‌یابند یا مقالاتی ارایه بدهند که ارجاعات خوبی داشته باشد و بودجه‌های تحقیقاتی خوبی را کسب کرده باشند، همچنین مطالعات آنها دردی از جامعه دوا کرده باشد، هر سال این جایزه را دریافت می‌کنند و این افتخاری است که نصیب من شده است.
 
مدنی در پاسخ به این پرسش که چگونه از تحقیقات وی در حل مشکلات محیط زیست ایران می‌توان بهره برد، گفت: یکی از مهم ترین فاکتورهایی که برای این جایزه لحاظ شده است، آن است که مطالعات افراد، چقدر مشکلات جامعه را درمان می‌کند. وی ادامه داد: خوشبختانه در تعاملاتی که با ایران داشتم، توانستم در تبدیل برخی باورها و درس‌هایی که در جاهای مختلف دنیا گرفتیم، موثر واقع شوم. تحقیقات من در زمینه تصمیم‌گیری‌ها بوده و اینکه چرا تصمیم‌گیری در بخش آب، در عمل با تئوری‌ها متفاوت بوده است.
 
استاد امپریال کالج لندن عنوان کرد: حل برخی از چالش‌های محیط زیستی ساده است اما در میدان عمل، با مشکلات جدی مواجه می‌شویم. در واقع تحقیقات من کمک می‌کند که بفهمیم چرا این مشکلات شکل می‌گیرد و چگونه می‌توان از آنها فاصله گرفت. وی امیدوار است که از نتایج تحقیقاتش بتوان برای حل مشکلات ایران نیز بهره برد. کاوه مدنی در سال ۲۰۱۲ به عنوان ۱۰ چهره جدید مهندسی عمران معرفی شده بود. همچنین اتحادیه علوم زمین اروپا نیز در سال گذشته وی را به عنوان یکی از چهار دانشمند برجسته جوان معرفی کرد.
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی