1396/9/4 1644

بخش‌دار بخش مرکزی شهرستان دهاقان از سنددار شدن و شناسنامه‌دار شدن زمین‌های کشاورزی در طرح کاداستر (حدنگاری) خبر داد و گفت: در این طرح همه زمین‌ها از بلاتکلیفی در می‌آیند و مشخص می‌شوند و مدیران می‌توانند زمانی را که برای حل اختلاف بین دولت و مالک و یا کشاورز و مالک صرف کنند، در راستای ترقی اهداف کشور صرف کنند.

بخشدار دهاقان مطرح کرد

شناسنامه‌دار شدن زمین‌های کشاورزی با اجرای طرح ملی کاداستر

محمدعلی دهقانی با حضور در جلسه اجرای طرح ملی کاداستر(حدنگاری) در شهرستان دهاقان که با حضور مسؤولان شهرستانی برگزار شد، با اشاره به لزوم خدمت به کشاورزان اظهار کرد: اجرای طرح کاداستر در مراکز استان‌ها تقریباً تمام شده و در شهرستان‌ها در حال اجرا است. وی با بیان اینکه بیشتر پرونده‌ها درباه املاک و اراضی بوده، افزود: برخی از مردم درگیر املاک و اراضی هستند و طرح ملی کاداستر طرح زیربنایی و اساسی بوده که از تحلیل رفتن توان جامعه جلوگیری می‌کند. بخشدار بخش مرکزی شهرستان دهاقان با بیان این‌که طرح ملی کاداستر(حدنگاری) وضعیت همه زمین‌های کشاورزی را مشخص می‌کند، اذعان کرد: در این طرح همه زمین‌ها از بلاتکلیفی در می‌آیند و مشخص می‌شوند و مدیران می‌توانند زمانی را که برای حل اختلاف بین دولت و مالک و یا کشاورز و مالک صرف کنند، در راستای ترقی اهداف کشور صرف کنند. وی از آمادگی روستاهای دهاقان برای اجرای طرح کاداستر(حدنگاری) خبر داد و عنوان کرد: در روستاهای دهاقان زمینه اجرای طرح کاداستر(حدنگار) فراهم شده و زیربنا در دهیاری‌ها آماده است و مقرر شده برنامه نرم‌افزاری آن را تحویل دهند.

 

دهقانی با بیان اینکه از طرح کاداستر حمایت می‌کنیم، مطرح کرد: ما پشتیبان این طرح هستیم زیرا این طرح، طرحی اساسی و مهم در کشور بوده و از اهمیت و اولویت برخوردار است. وی اعلام کرد: شهرستان دهاقان شروع کننده این طرح بوده و باید اطلاع‌رسانی مناسبی ارائه شود تا خدمت شایانی به کشاورزان ارائه شود. بخشدار بخش مرکزی شهرستان دهاقان از سنددار شدن و شناسنامه‌دار شدن زمین‌های کشاورزی در طرح کاداستر(حدنگاری) خبر داد و گفت: حدود 95 درصد از کشاورزان اطلاعات لازم و کافی را داده‌اند و 5 درصد آنان هم به زودی اطلاعات خود را اعلام می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه منطقه دهاقان ممنوعه و نظامی بوده برای استفاده از پهباد باید هماهنگی‌های لازم اعمال شود تا با مشکلی روبرو نشویم.

 

لزوم استفاده استفاده از افراد بومی محلی در اجرای طرح کاداستر

هم‌چنین در ادامه احمدرضا یزدان‌بخش با حضور در این جلسه ابراز کرد: یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی قبل از صدور سند باید هزینه کمتری را برای کشاورزان به همراه داشته باشد تا کشاورزان بهتر از اجرای این طرح استقبال کنند. وی با بیان اینکه استفاده از افراد بومی محلی در رشد کار مؤثر بوده، افزود: شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند با مسیرها و زمین‌های شهرستان آشنایی کامل ندارند و باید از افراد بومی را استخدام کنند تا کار راحت‌تر پیش رود و رشد کند. عضو شورای اسلامی روستای پوده شهرستان دهاقان عنوان کرد: در سال 42 موضوع انقلاب سفید مطرح شد که با توجه به این طرح ممکن است زمین برخی از مالکان اصلی کنار گذاشته و بین افراد دیگری تقسیم شده باشد که در طرح جامع کاداستر باید این موضوع مشخص شود.

 

واگذاری طرح کاداستر به بخش خصوصی

عباس بیک‌محمدی نیز در این جلسه با اشاره به آمادگی کامل بخش خصوصی برای اجرای طرح جامع کاداستر اظهار کرد: در بخش تهیه نقشه مشکلی نداریم، اما در جمع‌آوری اطلاعات توصیفی ممکن است کمی به مشکل برخورد کنیم. وی افزود: در این طرح سند و گواهینامه و امضای طرفین الزامی بوده و اجرای این طرح یک کار مشارکتی است که به همین دلیل کار مشکل بوده و با مشارکت همه حل می‌شود. عضو هیأت مدیره شرکت نگین نقش آسیا اذعان کرد: این طرح زحمات زیادی دارد پس از مسؤولان می‌خواهیم با ما همکاری و همراهی کنند تا کار راحت‌تر و زودتر پیش رود. وی از واگذاری طرح کاداستر به بخش خصوصی خبر داد و عنوان کرد: اجرای طرح ملی کاداستر به بخش خصوصی واگذار شده است و بخش خصوصی خود را موظف می‌داند تا اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورد. بیک‌محمدی تصریح کرد: ما تصاویر ماهواره‌ای داریم و نیاز به رفتن بر سر زمین نداریم، فقط انتظار همکاری داریم.

 

۱۴۰ هکتار عرصه اراضی شهرستان دهاقان

جواد آقاسی نیز در این جلسه با اشاره به میزان اراضی کشاورزی شهرستان دهاقان اظهار کرد: ما در طی چندین سال درگیر طرح کاداستر(حدنگاری) بوده‌ایم و تا کنون پیشرفت‌های خوبی را کسب کرده‌ایم. وی افزود: ۱۴۰ هکتار عرصه اراضی شهرستان دهاقان محسوب می‌شود که ۲۰ هکتار آن سهم جهاد کشاورزی است. رئیس اداره آبخیزداری و منابع طبیعی شهرستان دهاقان گفت: حدود ۹۵ درصد اراضی سطح شهرستان دهاقان سنددار شده‌اند و به صورت تک برگه و دفترچه شده‌اند. وی اذعان کرد: اداره جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان 120  پلاک  ثبتی دارد و 39 پلاک امور اراضی که قبلاً دست شما بوده و هم‌اکنون در دست ما قرار دارد که باید از بلاتکلیفی در آیند و سنددار شوند. آقاسی عنوان کرد: 40 پلاک نیز به نام دولت بوده که فروخته شده و تعیین تکلیف هم شده است.

 

سنددار شدن زمین‌های کشاورزی

امیر صفرپور نیز در این جلسه اظهار کرد: در شهرستان دهاقان برای اجرای طرح ملی کاداستر(حدنگاری) مشکلی نداریم زیرا همه مسؤولان همکاری لازم را دارند. وی با بیان اینکه ما می‌توانیم نخستین شهرستان برای برگزاری جلسه اختتامیه این طرح باشیم، افزود: ما می‌توانیم نخستین شهرستان برای برگزاری جلسه اختتامیه این طرح باشیم و به صورت کامل این طرح را اجرا کنیم. مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان با بیان اینکه در طرح ملی کاداستر همه زمین‌های کشاورزی سنددار می‌شوند، گفت: در طرح ملی کاداستر همه زمین‌های کشاورزی سنددار می‌شوند و با برخورداری از کارت هوشمند از این  بلاتکلیفی بیرون می‌آیند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی