در پی قطع رابطه عربستان و کشورهایی چون امارات، مصر ، یمن، بحرین ، لیبی و .... با قطر و تبعات متعدد آن رضا نورانی در واکنش به تحریمهای جدید کشورهای عربی علیه قطر که شامل ارسال مواد غذایی نیز میشود به فارس گفت: تنها راه ارتباط زمینی با قطر از طریق عربستان میسر است و با تشدید تحریمها علیه این کشور ایران نزدیکترین کشور به قطر است که میتواند از طریق راه آبی با طی مسافتی 12 ساعته محصولات غذایی را به این کشور صادر کند.
وی افزود: با هماهنگی که با خط کشتیرانی والفجر انجام شده امکان ارسال محصولات از 3 بندر بوشهر، بندرعباس و بندر لنگه از طریق خطوط کشتیرانی ایران به قطر فراهم است. به گفته نورایی قطر سالانه 4 تا 5 میلیارد دلار انواع مواد غذایی را از کشورهایی همچون عربستان سعودی، مصر و امارات وارد میکرد که با تشدید تحریمها اکنون به یکباره با تنشهایی مواجه شده تا جایی که از امروز مردم به فروشگاهها برای خرید مایحتاج خود هجوم بردهاند.
براساس این گزارش، کشتیرانی والفجر بعد از پذیرش و عدم عرضه سهام در بورس طی سال 90 ، آذر 94 با نماد معاملاتی "حفجر" در فرابورس پذیرفته شد و قرار بود سهام آن واگذار شوداما تاکنون چنین رویدادی رخ نداده است. سرمایه این شرکت که سال 1365 تاسیس شده ، بیش از 56 میلیارد تومان بوده و کشتیرانی ایران مالک 90 درصد آن است. این شرکت نخستین شرکت کشتیرانی تخصصی حمل مسافر و بار در منطقه پس از انقلاب بوده و در جابجایی مسافر و حمل بار از بنادر جنوبی کشور به جزایر و نیز کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس فعال است.