1398/8/23 147

برای اولین بار در دانشگاه تبریز، پرورش بوقلمون به صورت کاملا ارگانیک انجام شد.

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز


برای اولین بار در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریز، پرورش بوقلمون به صورت کاملا ارگانیک انجام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر فرزین شهبازی، عضو هیات علمی و معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به پتانسیل بالای اراضی ایستگاه خلعت پوشان در راستای تولید محصولات زراعی، باغی و دامی، در صورت حمایت امکان توسعه و بهره‎برداری بیشتر وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه تحقیقات زیادی در مورد فواید گوشت بوقلمون در تغذیه انسان انجام شده و از آن به عنوان یکی ازسالم‌ترین گوشت‌های مورد مصرف انسان یاد شده است، بیان کرد: حدود 65 درصد گوشت بوقلمون، سفید و 35 درصد آن قرمز است. وی خاطرنشان کرد: گوشت پخته بوقلمون دارای پروتئین نسبتا خوبی است؛ به‌طوری ‌که هر 100 گرم آن 23 الی 26 درصد پروتئین داشته و فسفر گوشت بوقلمون نیز نسبت به بیشتر حیوانات اهلی بالاتر است.

شهبازی متذکر شد: گوشت بوقلمون نسبت به گوشت سایر حیوانات اهلی، حاوی مقدار بیشتری از ویتامین‌های گروه B و مقدار کلسترول گوشت بوقلمون نسبت به بیشتر حیوانات اهلی پایین‌تر و نسبت اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه به اسیدهای چرب اشباع نیز تا حدودی بالاتر از سایرحیوانات اهلی بوده و گوشت بوقلمون حاوی مقدار نسبتا بالایی از مواد معدنی روی، آهن، سلنیوم و اسید آمینه مهم تریپتوفان است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

یکسال در میان کلزا و گندم بکارید

حذف آفات باغات با فرومون‌های جنسی حشرات

ردیابی ویروس‌ها و سالم‌سازی پایه و ارقام زردآلو

لایروبی انهار نخلستان‌های شادگان

کارلا یا خربزه تلخ؛ گیاه ضد دیابت

سایه سنگین «سوسک حنایی» بر نخلستان‌های جنوب کرمان

آفت زدایی بیش از ۱۸ هزار هکتار از مزارع غلات ارومیه علیه سن گندم

بایدها و نبایدهای استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در کشاورزی

کارگاه آموزشی باغ انگور

احداث نخستین نهالستان مدرن تولید توت نوغان کشور در قائم‌شهر

از کشت گلخانه‌ای بدون خاک چه می‌دانید؟

محصولات ارگانیک را چگونه بشناسیم

وبینار آشنایی با بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود

افتتاح ۲۵۲ پروژه به مناسبت هفته جهادکشاورزی

پسیل پسته و راه‌های مقابله با آن

۹۰ هزار هکتار از اراضی و باغات استان کرمان مجهز به سیستم آبیاری نوین و تحت فشار

روز جهانی محیط‌زیست ۲۰۲۰ در سایه کرونا

تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال

نحوه صحیح شستن و ضدعفونی کردن میوه‌ها و سبزیجات

سماق گیاهی ضد درد و اضطراب

کدو تخم کاغذی و خواص درمانی آن

ایران در جایگاه ششم تولید قارچ در دنیا

توصیه به کشاورزان برای مقابله با آفت بذر کلزا

انجام نشاء مکانیزه در ۸۰ درصد از شالیزارهای گیلان

صادرات حنای ارگانیک دلگان به فرانسه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی