محمد نقی کاظمیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه از نخود سیاه به عنوان لپه می توان استفاده کرد، گفت: این محصول در اراضی دیم کم بازده کشت می شود. وی با اشاره به اینکه سطح زیرکشت این محصول در این استان در سال نخست محدود بوده است، افزود: از آنجاییکه حیوانات علاقهای به مصرف این محصول ندارند میتوان این محصول را در مناطقی که خیلی در معرض حیواناتی همچون خوک قرار دارند کشت کرد. از سوی دیگر نخود سیاه مقاوم به تنش های محیطی بوده و خسارتهای کمتری به این مزارع وارد خواهد شد.
وی با بیان اینکه خراسانشمالی جایگاه خاصی در تولید حبوبات دارد، اظهار کرد: طی سال گذشته سطح زیرکشت حبوبات 14 هزار و 529 هکتار بوده که پیش بینی می شود این سطح در سال جاری به 15 هکتار برسد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه درصدد هستیم تا حبوبات را در برهه های مختلف در کشتهای پاییزه، بهاره و انتظاری کشت کنیم، بیان کرد: طبق برنامه ریزیهای انجام شده درصدد هستیم تا سطح زیر کشت حبوبات را در کشت انتظاری(اسفند ماه) افزایش دهیم تا حبوباتی که به صورت دیم کشت شدهاند حداکثر استفاده را از نزولات آسمانی ببرند.وی همچنین از تشکیل شرکت تعاونی حبوبات کاران در این استان خبر داد و گفت: این شرکت میتواند بذرهای اصلاح شده را تامین و در اختیار کشاورزان قرار دهد.